Ki szeretnél tűnni a frizuráddal a tömegből? Tetszenek az egyedi hajszínek? Legyél te a bulik királynője szivárványszínű tincseiddel! Hajfestésed lehet egy éjszakás kaland, de meg is meghosszabbíthatod az élvezetet. Hajkrétánkkal egy mozdulattal varázsolhatsz magadnak egy színes tincset, s a színezést nap végén könnyen kimoshatod a hajadból. A színeket a táskádban is magaddal viheted, hogy mindig a hangulatodnak megfelelő színeket viseld. Lehet sötét vagy világos, rövidebb vagy hosszú hajad, a hajkrétával mindig egyedi frizurád lehet. Ha nem akarsz tartós hajfestést, a hajkrétával könnyen új színeket próbálhatsz ki a hajadon. Ha meguntad az egyik színt, mosd ki és színezd át!


A tartós színes tincsek készítésének 3 lépése:


  1. A haj előkészítése: fogj meg egy tincset és ha lehet, enyhén nedvesítsd meg a hajad. A nedves hajat jobban befogja a kréta, de száraz hajra is használhatod több menetben.

  2. Színezés: a hajtincset a tövénél fogd be a hajkréta és a szivacs közé, húzd végig a krétát a tincsen, majd ismételd meg a doboz fordított helyzetében, hogy a szivacs és a kréta cseréljen helyet.

  3. Tartósítás: ha szeretnéd, hogy tartósabb legyen a színezés, használj hajlakkot, de a hajtógázos hajlakkal vigyázz, mert az erős légáramlat lefújhatja a felvitt hajkrétát. Hajvasaló is növelheted a szín tartósságát.Miért jobb hajkrétával feldobni a frizurádat, mint hajfestékkel?


Szerezd meg mind a 8 színt:

Kibontott hajkréták 8 színének fotója.

Szettben és színenként is kapható

a termékek linkje. Szett és önálló színek

Színek: alapkészlet: sárga, piros, zöld, kék | kiegészítő szett: rózsaszín, narancs, lila, világoskék


Gyakori kérdések a hajkrétával kapcsolatban:

- Nagyon roncsolja a hajat a hajkréta?

- Egyáltalán nem, mert természetes ásványokat, paraffinolajat és pigmenteket tartalmaz.


- Sötét hajra is használható?

- Sötét és világos hajszínre egyaránt használható a hajkréta. Ha szeretnéd, hogy a színezés feltűnő legyen, akkor világos hajszínre sötét, sötét hajszínre pedig világos tincseket fess.


- Ha sapkát veszek fel, azt is megfogja a hajkréta?

- Igen, ez a porszerű anyag mindent megfog, amihez hozzáér, s így egyre kevesebb anyag marad a hajadon. Hajlakkal fixálhatod, és nem pereg le olyan gyorsan.


- Ha hajkrétával beszínezem a hajam, hány hajmosásra jön ki belőle?

- Ha nem fixáltad a hajkrétát semmivel, akkor egyetlen hajmosás elegendő.


- Miért kopik ki hamarabb az én hajamból, mint a barátnőméből?

- A hajkréta minden hajtípuson másként viselkedik. Ha gyakran kezeled a hajadat, gyakran jársz fodrásznál, akkor tartósabb a hatás, tovább megmarad a tincseken a festés.